Frans van Campenhout
Navigatie
Home
Dak- en zinkwerk
Sanitair
Verwarming
Klussen
Referenties
Contact
Home
Onderhoud- en reparatiebedrijf Frans van Campenhout is een vakmansbedrijf met jarenlange ervaring in dakbedekking, zinkwerk, sanitair, verwarming en vele andere soorten kluswerkzaamheden. Ons bedrijf voert loodgieterwerk uit in Haarlem en omstreken.

Lekkage? Een nieuw toilet? Reparatie van uw dak? Voor deze klussen en meer kunt u terecht bij loodgieter Frans van Campenhout


Het bedrijf is in juni 1991 opgericht door Frans van Campenhout zelf. Frans is al meer dan 35 jaar als loodgieter werkzaam in de installatietechnie, en houdt zich bezig met installatie, reparatie en onderhoud van sanitair, dakwerk, riolering, centrale verwarming, evenals water- en gasinstallaties. Met deze kennis en ervaring bieden wij zowel bedrijven als particulieren onze diensten aan. Hiernaast worden wij ook ingehuurd door installatiebedrijven.

Op deze website vindt u een overzicht van de werkzaamheden die reparatiebedrijf Frans van Campenhout voor u kan verrichten. Van renovatie tot nieuwbouw, en van woonhuis tot flatgebouw, bij reparatiebedrijf Frans van Campenhout kunt voor vele werkzaamheden terecht. Wij gebruiken niet alleen kwaliteits materialen, maar leveren ook kwaliteitswerk.

Het werkgebied van Loodgieter Frans van Campenhout strekt zich uit tot geheel Nederland. Indien u nog vragen heeft; neemt u gerust contact met ons op.